سیر سیاه طبع 2023-08-24

خواص خوردن سیر خام در شب و طبع سیر خورشید سلامت

با این حال، یک مطالعه اثرات عصاره سیر کهنه شده را بر لخته شدن خون در میان افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می‌کردند مورد بررسی قرار داد و دریافت که خطر جدی ندارد. سیر سیاه بیماری های تنفسی و آسم را درمان میکند و همچنین التهاب گلو حنجره سرماخوردگی و آلرژی را کاهش می دهد . مصرف سیر تأثیر دارو روی بدن را کاهش می‌دهد، بیشتر داروها به ویژه داروهای کبد اگر با سیر مصرف شوند تأثیر بر عکس روی بدن می‌گذارند. مصرف سیر در دوران بارداری برای درمان به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و باید با مشورت پزشک مصرف شود.

بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند. اگرچه ممکن است سیر سیاه را پدیده جدیدی بدانید، اما باید بدانید که تهیه و استفاده از سیر سیاه قرن‌هاست که مورد استفاده قرار می‌گیرد. منشا آن مشخص نیست، اما پیش از آنکه در ایالات متحده رایج شود، در آسیا به خوبی شناخته شده بود.

سیر سیاه دکتر بیز

و به طور کلی، همواره مشورت با متخصصان طب سنتی و پزشکان می‌تواند راهنمای مناسبی برای بهره‌مندی از خواص مواد غذایی مختلف و حفظ سلامتی باشد. بهتر است پودر سیر را از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنید و از تازگی و عطر آن اطمینان حاصل کنید. پودر سیر باید بوی قوی و مطبوعی داشته باشد و رنگ آن باید سفید مایل به کرم باشد.

همچنین، مصرف بیش از حد سیر سیاه ممکن است باعث عوارض جانبی مانند بوی بد دهان، سوءهاضمه و مشکلات گوارشی شود. بنابراین افرادی که حساسیت‌های آلرژیک دارند یا از مشکلات گوارشی رنج می‌برند باید حتما نسبت به مصرف این ماده غذایی دقت بیشتری داشته باشند. این در حالی است که برخی افراد می‌گویند سیاه سیر نسبت به سیر خام، کمتر معده آن‌ها را اذیت می‌کند و راحت‌تر هضم می‌شود.روی معده است و راحت‌تر هضم می‌شود. سیر سیاه به طور کلی ماده‌ای مقوی و مفید است و همه می‌توانند از آن در برنامه‌ی غذایی خود استفاده کنند. با وجود این، اگر به سیر حساسیت دارید یا داروهای رقیق‌کننده مصرف می‌کنید باید از خوردن سیر سیاه خودداری کنید و دیدگاه یک متخصص را درباره‌ی این موضوع جویا شوید. در میان فرآورده‌های سیر خام، سیر سیاه یکی از شناخته‌شده‌ترین مواد غذایی موجود در بازار جهانی است.

جدا از این، می‌توانیم به خواص سیر سیاه برای کبد چرب هم اشاره کنیم. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه با سلول‌های چربی در کبد مبارزه می‌کنند و چربی کبد را کاهش می‌دهند. البته سیر سیاه یک درمان قطعی برای کبد چرب نیست و در عوض یک راهکار درمانی کمکی به شمار می‌رود. بنابراین، برای درمان کبد چرب باید به یک متخصص مراجعه کنید و از او کمک بگیرید. اگرچه سیر دارای خواص مفیدی است, اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند در این دوران‌ها مشکلاتی را ایجاد کند. به طور کلی, توصیه می‌شود که زنان باردار و شیرده از مصرف بیش از حد سیر و پودر سیر خودداری کنند و در صورت نیاز, با پزشک خود مشورت کنند.

بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندان‌های آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. پودر سیر، ادویه‌ای محبوب و پرکاربرد در آشپزی سراسر جهان است که از آسیاب کردن حبه‌های سیر خشک شده به دست می‌آید. اما فراتر از طعم و عطر بی‌نظیرش، پودر سیر سرشار از ترکیبات شیمیایی و مغذی است که فواید بسیاری برای سلامتی دارد. سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر می‌شود و به سیر سیاه تبدیل می‌شود. اما مصرف بیش از حد سیر سیاه هم می تواند عوارضی داشته باشد و باعث مسمومیت شود؛ پس روزانه بین نیم تا یک حبه سیر سیاه مصرف کنید و بیشتر از دو حبه در روز مصرف نکنید. تحقیقات نشان داده است سیر سیاه برای درمان ورم مفاصل و دردهای ماهیچه ای مفید است، زیرا درون سیر سیاه ماده ای به نام سولفور موجود است که باعث کاهش دردهای ماهیچه ای شده و برای ورم مفاصل مفید است.

همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروف‌ترین و برجسته‌ترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده‌است. سیر سیاه برای بیماری بالا بودن کلسترول خون (هایپرکلسترولمی) خواصی فراتر از استاندارد طلایی دارد و کلسترول و چربی خون را به خوبی کاهش می دهد (منبع).

همچنین، مصرف سیر قبل از جراحی توصیه نمی‌شود، زیرا می‌تواند خطر خونریزی را افزایش دهد. در فصل ‌های آنفلوآنزا و سرماخوردگی، بسیاری افراد از بیماری‌ های ایجاد شده توسط باکتری ‌ها رنج می ‌برند. مصرف روزانه‌ ی این سبزی پر خاصیت ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی را تا ۶۳٪ کاهش می ‌دهد. بنابر این اگر مستعد ابتلا به این بیماری هستید، اضافه کردن سیر‌ به رژیم غذایی می ‌تواند مفید باشد. سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی قوی دارد و یک غذای مناسب برای محافظت از کبد در برابر آسیب های کبدی ناشی از مصرف الکل است. سیر سیاه می تواند چربی انباشته شده در کبد را کاهش دهد؛ بنابراین خاصیت محافظتی برای کبد دارد و برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند مفید است.

تحقیقات نشان داده‌اند که سیر می‌تواند سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش داده و سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. کلسترول بد می‌تواند در دیواره رگ‌ها رسوب کرده و باعث تصلب شرایین شود، در حالی که کلسترول خوب به پاکسازی رگ‌ها از کلسترول بد کمک می‌کند. با بهبود تعادل کلسترول خون، پودر سیر می‌تواند از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی پیشگیری کند. علاوه بر مصرف پودر سیر در رژیم غذایی، می‌توان از مکمل‌های سیر نیز برای تقویت سیستم ایمنی استفاده کرد. مکمل‌های سیر معمولاً حاوی دوز بالاتری از آلیسین هستند و می‌توانند اثرات قوی‌تری داشته باشند.

در حالی که سیر سیاه به دلیل فواید سلامتی خود از جمله خواص آنتی اکسیدانی و پتانسیلی که در بهبود گردش خون دارد، شناخته شده است، شواهد علمی محدودی وجود دارد که مستقیماً آن را با درمان زود انزالی مرتبط می‌کند. با این حال، سیر به طور کلی در درمان‌های سنتی مختلف برای برطرف کردن نگرانی‌های افراد در مورد سلامت جنسی بسیار پرطرفدار است. یکی از مهم‌ترین مکانیسم‌های اثر پودر سیر در تقویت سیستم ایمنی، افزایش فعالیت سلول‌های ایمنی است. سلول‌های ایمنی، مانند سربازان ارتش، وظیفه شناسایی و از بین بردن عوامل بیماری‌زا را بر عهده دارند.

از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. سیر سیاه ریز دلیل بر بد بودن سیر سیاه نیست ولی هر چه درشت تر باشند کیفیت بهتری دارند. اگر بعد از خوردن سیر دچار تپش قلب می‌شوید، بهتر است در این مورد احتیاط کنید.

این موضوع، تا حدی به این دلیل است که آلیسین یا همان ترکیبی که باعث ایجاد بوی تند سیر در هنگام له شدن می ‌شود، با پیر شدن سیر سیاه به ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل شود. سیر سیاه به دلیل اینکه بیشتر از سیر سفید خاصیت دارد و هم به دلیل بو نگرفتن دهان و نفس بعد از خوردن آن و همچنین طعم شیرین آن امروزه در رژیم های غذایی و نسخه های طب سنتی مورد توجه خاصی قرار گرفته است. این فرآیند سخت و زمانبر برای تبدیل سیر سفید به سیر سیاه برای چیست و تخمیر سیر خام چه فایده ای دارد؟ مهمترین فایده آن این است که بوی بد سیر از بین می رود و طعم شیرین و مطبوعی پیدا می کند. در واقع خوردن سیر سیاه خیلی راحت تر و مطبوع تر از خوردن سیر تازه یا خام است. در طب سنتی، طبع مواد غذایی بر اساس تاثیری که بر بدن می‌گذارند، دسته‌بندی می‌شود. برای تعدیل طبع گرم و خشک سیر سیاه می‌توانید از مواد غذایی با طبع سرد و تر مانند سرکه، آب انار، سکنجبین و البته روغن بادام استفاده کنید.

علاوه بر این، برخی منابع نشان می‌دهند که سیر می‌تواند جریان خون به آلت تناسلی را افزایش دهد، که ممکن است برای سلامت جنسی مفید باشد. با توجه به پژوهش‌ها، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهند و همچنین خواص ضدپیری داشته باشند. قند خون بالا می ‌تواند منجر به بیماری‌ های جدیی مانند بیماری‌ های قلبی و دیابت شود. از آن‌ جایی که درمان بیماری دیابت بسیار دشوار است، بهتر است از همان ابتدا پیشگیری کرد. مصرف مداوم سیر‌ ترشح انسولین را افزایش داده و سطح قند خون را کنترل می ‌کند، به ویژه وقتی دیابت را تجربه می‌ کنید. افرادی که قند خون بالایی دارند باید سیر‌ را در رژیم روزانه ‌شان بگنجانند.

(منبع) یکی از علل خاصیت ضد اکسیدانی بیشتر در سیر سیاه، تولید مقداری زیادی ترکیبات آلی گوگرد یا ترکیبات اورگانوسولفور در فرآیند تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. همانطور که می‌دانید چون طبع سیر سیاه گرم و خشک است، مصلح آن باید خوراکی باشد که طبع سرد دارد. در واقع مصرف هر ماده غذایی به همراه مصلحش به بدن انسان کمک می‌کند تا علاوه بر بهره‌‌مند شدن از خواص آن خوراکی، بدن تعادل کلی طبع خود را هم نگه دارد. از میان مواد غذایی سرکه، آب انار، سکنجبین و روغن بادام از خوراکی‌های با طبع سرد هستند که مصلح سیر سیاه‌اند.

ترکیبات موجود در سیر می‌توانند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از قلب و عروق محافظت کنند. این خواص ضد التهابی می‌توانند به ویژه برای افرادی که در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی هستند، مفید باشند. خواص سیر سیاه که بر اثر تخمیر سیر خام و طی فرآیند خاصی تولید می‌شود،برای سلامتی بدن بسیار مفید و موثر خواهد بود و از جمله این فواید خواص آنتی اکسیدانی، مفید برای قلب، مفید برای لاغری و… را می‌توان نام برد. سیر سیاه دارای موارد استفاده متعدد و متفاوت برای پخت و پز می‌باشد. مصرف آن در کنار یک رژیم غذایی سالم و ورزش می‌تواند روند کالری سوزی را افزایش دهد. پلی فنول ها خواص درمانی زیادی دارند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند.

سیر سیاه به دلیل خاصیت چربی زدایی از خون مانع از تنگی عروق و رگ ها شده و از فشار خون و خطر سکته جلوگیری می کند. مطالعات زیادی ثابت کرده‌اند که مصرف سیر سیاه برای لاغری مفید می‌باشد. مصرف سیر سیاه باعث افزایش حس سیری و به دنبال آن مصرف کالری کمتر و در نهایت کاهش وزن می‌باشد.

بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت می‌دهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است.

مقدار مصرف پودر سیر به طور کلی بسته به تحمل فرد متفاوت است، اما به طور معمول مصرف روزانه 1 تا 2 قاشق چایخوری پودر سیر توصیه می‌شود. می‌توان آن را به غذاها، سس‌ها، سوپ‌ها و سایر خوراکی‌ها اضافه کرد تا طعم و عطر آن‌ها را بهبود بخشد. همچنین می‌توان از پودر سیر به عنوان یک ادویه برای طعم‌دار کردن گوشت، مرغ و ماهی استفاده کرد. برای بهره‌مندی از خواص پودر سیر, بهتر است آن را به صورت متعادل و همراه با غذاهای دیگر مصرف کنید. می‌توانید از پودر سیر به عنوان چاشنی در انواع غذاها مانند سوپ, آش, خورش, سس, و سالاد استفاده کنید.

اگر سیر سیاه به مقدار زیاد مصرف شود عوارضی دارد که ممکن است دستگاه گوارش فرد را تحریک کند و علائمی مانند حالت تهوع، گاز، سوزش سر دل، بوی بد بدن و اسهال ایجاد کند. همچنین اگر فرد حساسی هستید باید مراقب آلرژی ناشی از مصرف زیاد آن باشید. البته نکته‌ی مهم برای لاغری و چربی‌سوزی این است که انتخاب‌های غذایی سالمی داشته باشید.

این ماده ‌ی غذایی از طریق کاهش سطح کلسترول بد، لیپید و تری‌ گلیسیرید سرم، همچنین افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی به جلوگیری از بیماری ‌های قلبی و عروقی کمک می ‌کند. نشان داده شده که سیر در مبارزه با گرفتگی عروق یا تصلب شرایین اثر گذار است. همانطور که گفتیم سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و سیستم دفاعی را بهبود می بخشد. خوردن سیر سیاه با ویروس ها و باکتری ها مبارزه کرده و برای افرادی که خیلی سریع بیمار می شوند، مناسب است. مصرف سیر سیاه سبب کاهش چربی مضر خون (LDL) و افزایش چربی خوب خون (HDL) و کلسترول خون شده و در نتیجه سطح چربی کل، تری گلیسیرید و کلسترول خون کاهش می یابد. در یک مطالعه دیگر به شرکت کنندگان مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه 20 گرم عصاره سیر سیاه را به مدت 6 ماه دادند.

طی این روند سیر را بین ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای تقریبی ۶۰ تا ۷۷ درجه سانتی گراد نگهداری می‌کنند. پس از آن سیر حالت ژله ای پیدا می‌کند، مزه آن شیرین شده و رنگ آن سیاه می‌شود. جمع بندی تحقیقات نشان می دهد بهترین دما برای تخمیر سیر و تبدیل آن به سیرسیاه دمای ۷۰ درجه سانتی گراد است. باید توجه داشت که فقط دما موثر نیست و خواص سیرسیاه تحت تاثیر عواملی دیگری مثل رطوبت هم هست. آب موجود در سیر  تقریبا ۶۳ درصد است که طی فرآیند تخمیر باید به مقدار ۴۰ تا ۵۰ درصد برسد تا برای خوردن بهتر باشد.

اگر نگرانی، آسیب یا شرایط خاص سلامتی دارید، همیشه بهتر است قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی و تغذیه مشورت کنید. پژوهش‌گران پی برده‌اند که عصاره‌ی سیر سیاه می‌تواند برای از بین بردن سلول‌های سرطانی ریه، سینه، معده و کبد کارآمد باشد. در مطالعات دیگری هم دیده شده که سیر سیاه باعث می‌شود سلول‌های سرطانی در روده‌ی بزرگ، معده و خون از بین بروند و رشد آن‌ها کاهش پیدا کند. براساس پژوهشی که توسط محققین ایرانی انجام شده ، افزایش مصرف مواد غذایی سرشار از پلی فنول باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی و دیابت می شود.

پس همراه ما باشید تا خواص سیر سیاه را در کنار ارزش غذایی آن و حتی بهترین روش مصرفش مرور کنیم. سیر سیاه از جمله مواد غذایی است که برای مبارزه با رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می‌شود، سیستم ایمنی در بدن انسان را تقویت می‌کند. سیر سیاه یک ماده‌ی مغذی و سرشار از ترکیبات مفیدی است که می‌تواند به حفظ سلامتی بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف کمک کند. در ادامه مهم‌ترین فواید سیر سیاه را فهرست کرده‌ایم که نشان می‌دهند چرا باید این ماده‌ی خوراکی را به برنامه‌ی غذایی خود اضافه کنید. سیر فواید بسیاری دارد که بیشتر خواص آن برای سلامتی به آلیسین و ارگانوسولفورها موجود در سیر مربوط می‌شود و از جمله این خواص می‌توان به پیشگیری از ابتلاء به سرماخوردگی، کاهش فشار خون و کلسترول بد اشاره کرد. سیر، این گیاه پرخاصیت با عطر و طعم بی‌نظیر، از دیرباز در فرهنگ‌های مختلف به عنوان یک طعم‌دهنده و داروی طبیعی مورد استفاده قرار گرفته است.

با توجه به پژوهش‌ها، مصرف سیر سیاه کاهش کلسترول و التهاب بدن و تنظیم اشتها را به دنبال دارد. در یک مطالعه‌ی دیگر هم دید شده آنتی‌اکسیدان‌های سیر سیاه به محافظت از بدن در برابر عوارض ناشی از قند خون بالا کمک می‌کنند. نخستین خاصیت سیر سیاه برای بدن این است که آنتی‌اکسیدان بالایی دارد. فرآیند تخمیر و تولید سیر سیاه باعث می‌شود این ماده حاوی آنتی‌اکسیدان‌های بیشتری نسبت به سیر خام باشد.

سیر سیاه ترکیب بیشتری به نام آلیل سیستئین (S-Allyl Cysteine) دارد. از دیگر مصلحات سیر آب انار و سکنجین است که به افراد دارای مزاج گرم توصیه می‌شود برای پیشگیری از مضرات سیر، آن را حتما با مصلح مصرف کنند. اگر سیر همراه با سرکه به صورت سیر ترشی مصرف شود، از مضرات ناشی از طبع سیر کاسته می‌شود، چون سردی سرکه، طبعیت گرم سیر را متعادل می‌کند و از طرفی خواص سرکه نیز بدان اضافه می‌شود. مزه سیر سیاه شیرین و اندازه آن کوچک است و خواص درمانی و بافت نرمی دارد که برای پختن وبا شکم خالی خوردن ایده ال است . کلاژن پوست را بالا می برد افرادی که مشکلات پوستی دارند از قرمزی و خشکی پوست گرفته تا اکنه وپوریازیس مشکلات مفاصلی بایدسیر خام بخورند.

براساس مطالعات علمی انجام شده روی سیر سیاه محققیق متوجه شدند که سیر خام طی فرایند تخمیر خواص جدیدی پیدا کرده و مواد مغذی و مفید آن چند برابر می شود. آنتی اکسیدان ها ، پلی فنول ها و فلاونوئید ها که خواص ضد سرطانی دارند در سیر سیاه 4 – 5 برابر می شوند. اگرچه پودر سیر به طور کلی بی‌خطر است، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند باعث عوارض جانبی مانند سوزش سر دل، نفخ و اسهال شود. همچنین، افرادی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می‌کنند، باید در مصرف پودر سیر احتیاط کنند، زیرا سیر می‌تواند اثر این داروها را افزایش دهد.

به یاد داشته باشید که طبع پودر سیر گرم و خشک است و باید با توجه به مزاج فردی و شرایط سلامتی مصرف شود. مصرف متعادل و آگاهانه پودر سیر می‌تواند به بهبود سلامتی و ارتقای کیفیت زندگی کمک کند. چندین مطالعه حاکی از تأثیر مثبت سیر سیاه در مبارزه با سلول‌های سرطانی است.

همچنین, می‌توانید پودر سیر را با روغن زیتون مخلوط کرده و به عنوان یک طعم‌دهنده برای نان و سبزیجات استفاده کنید. مصرف سیر سیاه با خستگی های مزمن ناشی از کار زیاد مبارزه می کند و برای ورزشکارانی که می خواهند، مقاومت بدنشان را بالا ببرند توصیه می شود. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه به علت اینکه دارای پتاسیم است، ادرار آور بسیار خوبی است و برای افرادی که از بیماری های کلیوی و ورم و حفظ آب در بدن رنج می برند، مفید است. در یک مطالعه حیوانی دیگر در سال 2019، محققان به موش‌ها رژیم غذایی پرچرب دادند. موش‌هایی که سیر سیاه مصرف می‌کردند در مقایسه با موش‌هایی که سیر سیاه مصرف نمی‌کردند، به میزان قابل‌توجهی سطوح گلوکز و انسولین کمتری را در خون خود تجربه کردند.

این ترشی علاوه بر طعم‌دهی به غذا، خواص سیر سیاه را نیز حفظ می‌کند و می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند. به همین دلیل، مصرف بیش از حد پودر سیر می‌تواند در افراد گرم مزاج باعث بروز مشکلاتی مانند جوش، خارش، بی‌خوابی و افزایش فشار خون شود. در مقابل، افراد سرد مزاج می‌توانند از خواص گرمابخش پودر سیر بهره‌مند شوند و با مصرف متعادل آن، سردی و رطوبت بدن خود را کاهش دهند. ستاره | سرویس طبع و مصلحات- آیا مصرف سیر برای همه افراد با مزاج‌های مختلف مفید است؟ دانستن طبع مواد غذایی از اصلی‌ترین راه‌های حفظ سلامت و پیشگیری از بروز بیماری‌هاست. متخصصان طب سنتی معتقدند رعایت خوردن مواد غذایی و توجه به طبع آن ماده و همانگی با مزاج خود فرد، تاثیر فراوانی در سلامتی دارد.

همچنین کسانی که فشار خون پایین دارند و افرادی که از دارو‌های ضد انعقاد خون استفاده می‌کنند، باید در مصرف سیر احتیاط کنند. به نظر شما سیر را با چه مواد غذایی دیگری باید مصرف کنیم تا از گرمی آن کاسته شود؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت “ارسال نظر” با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر سیاه ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند. سیر سیاه ممکن است به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) کمک کند و این امر می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

مطالعات روی حیوانات نشان داده است که سیر سیاه ممکن است شاخص‌های بیماری قلبی، از جمله سطوح کلسترول تام، LDL (کلسترول بد) و تری گلیسیرید را در خون کاهش دهد. یک مطالعه حیوانی، اثرات سیر خام و سیاه را در موش‌هایی که از آسیب قلبی ناشی از ایسکمی (فقدان جریان خون به قلب) بهبود می‌یابند، مقایسه کرد. محققان دریافتند که سیر خام و سیاه به باز کردن گردش خون برای محافظت از قلب در برابر آسیب کمک می‌کند. سیر دارای آنتی اکسیدان‌های بالایی است که به جلوگیری از هرگونه آسیب اکسیداتیو در بدن شما کمک می‌کند. این خواص آنتی اکسیدانی می‌تواند به پیشگیری از برخی بیماری‌های شناختی مانند زوال عقل و آلزایمر کمک کند.

پودر سیر، شکل خشک و آسیاب شده سیر تازه، نه تنها عطر و طعم سیر را به راحتی در دسترس قرار می‌دهد، بلکه بسیاری از خواص سلامتی آن را نیز حفظ می‌کند. یکی از مهم‌ترین این خواص، خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی پودر سیر است که نقش مهمی در حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کند. پودر سیر، ادویه‌ای باارزش و پرخاصیت است که می‌تواند به بهبود سلامت شما کمک کند.

مانند سیر تازه، تصور می‌شود که سیر سیاه دارای چندین مزیت سلامتی است. از جمله، حاوی مقدار بیشتری آنتی‌اکسیدان‌های مبارزه با بیماری نسبت به سیر خام است. آنتی‌اکسیدان موادی هستند که سلول‌های شما را از آسیب ناشی از مولکول‌های مضر به نام رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. در مقایسه با سیر معمولی، سیر سیاه دارای مقدار کمتری آلیسین است، ترکیبی که به سیر معمولی برخی از فواید سلامتی را می‌دهد. با این حال، سرشار از اسیدهای آمینه، فیتونوترینت‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است. دارای ترکیب بیشتری به نام S-Allylcysteine (SAC) نسبت به سیر معمولی است.

در پژوهشی دیگر مشخص شد که سیر سیاه باعث کاهش رشد سلولهای سرطان روده می شود. سیر سیاه به دلیل تخمیر بسیار انرژی زا شده و به  عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شود. پرطرفدار شدن سیر سیاه در دنیا باعث شده که انواع محصولات متنوع از آن از جمله ملاس سیر سیاه ، پوره سیر سیاه ، خمیر سیر سیاه ، عصاره و مککمل سیر سیاه در دنیا و به خصوص ویتنام تولید شود. در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. روند پخت، ماده فعال موجود در سیر به نام «آلیسین» را از بین می‌ برد.

بدن انسان می تواند از طریق عملی به نام هموستاز، میزان قند خون را کنترل می کند. اگر هموستاز به خوبی انجام نشود، قند خون از حد استاندارد افزایش یافته و باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین باعث بهبود عمل هموستاز در خون شده و قند خون را کنترل می کند. همچنین سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدان بوده و پژوهش ها نشان می دهند که خوردن آنتی اکسیدان ها باعث پیشگیری از دیابت و مشکلات مربوط به آن می شود. سیر می‌تواند عفونت‌های ناشی از انگل‌های روده‌ای مانند ژیاردیاز و کرم‌های نواری را درمان کند. خواص سیر خام تازه به دلیل توانایی کمک به ارتقاء سلامت قلب شناخته شده است.

حال جالب است بدانید سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید بوده و با این حال افرادی که به این مشکل دچار هستند می‌ توانند به روش طبیعی این مشکل را برطرف کنند. سیر یک ضدانعقاد طبیعی است که بهترین درمان برای گردش خون است، به همین دلیل توصیه می‌شود از مصرف سیر پرهیز کنید چون موجب خونریزی شدید می‌شود. البته طبق آخرین تحقیقات انجام‌شده، سیر خام خواص بیشتری نسبت به سیر سیاه دارد. تحقیق علمی و مستندی مبنی بر مفید بودن سیر سیاه برای پوست وجود ندارد.

در یک پژوهش نشان داده شده که مصرف همزمان سیر سیاه با مونوسدیم گلوتامات می تواند مانع از آسیب به سلول های مغزی شود (منبع). سیر سیاه دارای خواص ضد میکروبی است که می‌تواند به مبارزه با باکتری‌ها و قارچ‌ها کمک کند. سیر سیاه می‌تواند به محافظت از کبد در برابر آسیب‌های ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروب‌ها کمک کند. پژوهش‌های جانوری با آزمایش روی موش‌ها نشان داده‌اند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد می‌تواند جلوی آسیب‌های بیشتر کبدی را بگیرد. با توجه به پژوهش‌ها، تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام «آمیلوئید بتا» باعث التهاب در مغز می‌شود و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد.

سیر به ‌دلیل دارا بودن مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان، مانع از بروز انواع سرطان‌ ها می ‌شود. آنتی‌اکسیدان ‌ها موادی هستند که با خنثی کردن رادیکال ‌های آزاد، باعث جلوگیری از آسیب به بافت ‌ها و بروز انواع سرطان‌ ها می ‌شوند. مصرف سیر به‌ دلیل داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی، مانع از بروز سرطان روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه می ‌شود. همچنین تیوسولفات استخراج‌ شده از سیر، مانع رشد سلول ‌های سرطانی می ‌شود. سیر به ‌دلیل داشتن سلنیوم زیاد، نقش ضد سرطانی بیشتری در مقایسه با سایر گیاهان دارد.

سیر سیاه آنتی اکسیدان و قدرت هضم بالایی دارد، سیر سیاه حاوی سولفور لینولئیک اسید پلی فنول است و 18 از 20 آمینو اسید مورد نیاز بدن را تامین می کند. یک مطالعه حیوانی، نشان داد که سیر سیاه می‌تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش داده و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد. تحقیقات دیگر ثابت کرد که استفاده از عصاره سیر سیاه از ایجاد اختلال در حافظه جلوگیری می‌کند. یک مطالعه متفاوت به 60 فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت 12 هفته روزانه 6 گرم عصاره سیر سیاه کهنه شده دادند.

با کمی خلاقیت می توانید از پودر سیر برای بهبود طعم انواع غذاها استفاده کنید. پیشنهاد ما برای خرید سیر سیاه مراکزی هستند که به صورت عمده روی این محصول کار میکنند. چرا که این مراکز با انواع سیر سیاه آشنایی کامل دارند و همچنین میتوانید انواع سیرسیاه را بر اساس مدت زمان تخمیر آن ها جداسازی کنید و آن را خریداری کنید. سیر تازه را در یک ظرف در باز دور از گرما و نور خورشید نگهداری کنید بوته‌ ها‌ی پوست‌ کنده سیر را می‌ توان تا چندین ماه نگه داشت، کارشناسان تغذیه خوردن یک حبه سیر در روز را توصیه می‌ کنند.